.
+31 (0)314 393751
08-17 / alle werkdagen

Spanplaten

Spanplaten

 

Terwijl de klemverbinders alleen eenvoudige bevestiging van de riemuiteinden mogelijk maken, kan de klemplaat ook worden gebruikt om de voorspankracht via een klemeenheid in te stellen.

De verschillende varianten A, B en C speciaal geoptimaliseerd voor de belasting zijn beschikbaar voor de gebruiker binnen een compleet klembordensysteem voor de afzonderlijke riemtypes en bandbreedtes. De bijbehorende toewijzing wordt weergegeven in de tabel in het gedeelte met klemplaten.

De verschillende varianten en subcategorieën zorgen voor absolute klembeveiliging samen met een optimale handling en montage dankzij hun ontwerp. Het leveren van een compleet systeem met basisplaat, indien nodig getande inzetstukken, bovenste plaat, klemeenheid en standaard onderdeelaccessoires spaart de gebruiker voor een ongemakkelijke montage en coördinatie van de afzonderlijke onderdelen. Door de getande inzetstukken van hoogwaardig polyamide in de klemplaten van variant B te gebruiken, kunnen bovendien de productiekosten worden geoptimaliseerd. Dit resulteert in een systeem met een zeer goede prijs-prestatie verhouding in het algemeen.


Variant A is verdeeld in types 1,2 en 3. Type 1 wordt geleverd zonder boringen en klemeenheid, wat betekent dat het vrijheid van constructief ontwerp biedt, terwijl het mogelijk is om het riemuiteinde te bevestigen zonder extra bewegingen van de "vaste" klempositie. Type 2 biedt de klemeenheid en lange gaten voor het spannen van de distributieriemaandrijving. Het is dan nodig om de klemplaat van type 2 op het frame van de machine te bevestigen. Type 3 is typisch bedoeld voor "vrije ophanging" van de riemspanning op de klemeenheid. Een bescherming die nodig kan zijn tegen draaien en bewegen moet worden verschaft door ofwel de klemeenheid zelf of overeenkomstige begrenzings- of geleidingselementen in de omgeving van de klemplaat te bevestigen.

Varianten B en C zijn over het algemeen geschikt voor zowel verbindingen met het machineframe, "vast" en "vrij opgehangen", en zijn beschikbaar in de versie "zonder klemeenheid".

There are no products in this category.

Product groepen

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider